Dés László Koncert - Így öten!

Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ

9011 Győrszentiván, Váci Mihály út 3.

A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, zeneszerző már több évtizede a magyar zenei élet ikonja, neve fogalommá vált. Sikeres, tartalmas, sokszínű életmű van mögötte, máig tartó aktív szerzői és előadói jelenléttel. Ő az, aki dzsesszmuzsikusként át tudta törni a műfaji határokat, és sosem feledve, egyben felhasználva annak értékeit, a dallamok világában is maradandót tudott alkotni.

Vendégek:
Básti Juli
Für Anikó
Mácsai Pál
Nagy Ervin

Filmzenéiből és más dalaiból nagy slágerek születtek, mint a „Nagy utazás”, a „Szerelem első vérig” vagy a „Vigyázz rám” és az „Olyan szépek voltunk”; de ugyanezt elmondhatjuk musicaljeiről is a Valahol Európában, a Dzsungel könyve vagy épp a legutóbbi Pál utcai fiúk kapcsán, amelyek dalai közül is számos felkerült a rádiók játszási listáira.

Dalszövegíró társával, Bereményi Gézával, akivel az évtizedek során már annyi emlékezetes dalt írtak színészeknek, újra munkába kezdtek, hogy ezúttal olyan előadóknak írjanak dalokat, akiknek eddig még sosem. A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most egy új négyes mutatkozik be Dés László dalaival. A négy művész, aki emeli az est fényét ezúttal Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin lesznek.

Időpontok

Jegyárak

  • 9990 Ft
  • 11990 Ft
  • 14990 Ft

LEÍRÁS

GALÉRIA