Smart Sport Expó és Fitness Fesztivál

Papp László Sportaréna

1143 Budapest, Stefánia út 2.

Az év leginnovatívabb fitnesz rendezvénye! A jövő a sportban is megérkezett!

Mindened az okos telefonod és az okosórád? Edzés közben is nehezen válsz meg tőlük? Esetleg annyira ellustultál, hogy szükséged van plusz motivációra a mozgás terén? Vagy csak simán szeretnél új mozgásformákat megismerni Magyarország legjbb edzőinek társaságában? Jó helyen jársz! A jövő a sportba is megérkezett és mi elhoztuk neked! Tölts velünk egy napot az év leginnovatívabb fitnesz rendezvényén!

Ismerd meg a legújabb trendeket, technikai, informatikai és online újításokat a sport, a fitnesz és az egészséges életmód területén!

A Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál  célja, hogy a mai „smart”, azaz okos rendszereket,  az online technológia jelenlegi újításait közelebb hozza a felhasználókhoz és  megismertesse az aktuális újdonságokkal. Ezt hazánk legjobb szakemberi, edzői és piacvezető cégei segítségével szeretnénk megmutatni a budapesti Papp László Sportarénában.

Légy részése egy nagyszabású fitnesz fesztiválnak! Élvezd a legjobb csoportos órákat a küzdőtér nagyszínpadán, vagy valamelyik a multiteremben! Tudj meg minden újdonságot a hazai és nemzetközi fitnesz, és „okos” sport aktuális piaci helyzetéről.

Több mint 10 színpadon próbálhatod ki a legjobb fitnesz trendeket, „functional fitness” mozgásformákat, a legismertebb eszközös csoportos órákat is, mint például spinning, walkenergie programig. A rendezvényen megközelítőleg 100 edző várja, hogy bemutassa számodra azt az edzésformát, amit már régóta szerettél volna ki próbálni.

Az esemény sztárvendége : DORIAN YATES, 6X-os Mr. Olympia győztes!

kiemelt programok:

IFBB Diamond Cup – Nemzetközi Fitness Kupa

Funkcionális Fitness Európa Bajnokság

Erőemelő és Para Erőemelő Magyar Bajnokság

E-Sport & Gaming – Stage

Youtuber és Influenszer,  találkozó

Konferencia - IT az Online és a Technológia lehetőségei a sport a fitness és az egészséges életmód területén!

Workshopok

Életmód, Fitness és Sport Expó több ezer négyzetméteren!

Időpontok

Jegyárak

  • 3590 Ft

LEÍRÁS

GALÉRIA