Peppa malac LIVE!

BOK CSARNOK

1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Gyermekeink kedvenc rajzfilmhőse a méltán népszerű, minden nemében vicces és aranyos PEPPA malac először Magyarországon élőben

Gyermek előadás két részben

Néhány évvel ezelőtt a tv néző gyerekek kérésére a jogtulajdonos és egyben a világ egyik vezető produceri társulása létre hozta minden idők legsikeresebb színpadi gyermek produkcióját a Peppa Pig”s Celebration-t.

Azóta PEPPA a világ számos országában hozta el a gyermekeink számára a tökéletes programot, de most végre Magyarországon is láthatjuk.

Az előadáson megtudhatjuk milyen fontos és különleges kincs a közös emlékek gyűjtése.

Peppa malac egy különleges meglepetésre érkezik haza. Mama malac titokban előkészített már mindent, hogy az egy igazi ajándék legyen. Azonban Peppa és Zsoli mindketten túl kíváncsiak és türelmetlenek voltak ahhoz, hogy várjanak, így Mama malac megosztja velük a nagy meglepetést: egy óriási családi fotóalbumot.

Ez a bájos, 75 perces élő show kiváló szórakozás az egész család számára, amely tele van jókedvvel barátsággal, óriási pattogó labdákkal, humorral, énekekkel, amelyen a nézők is interaktívan részt vesznek.

Időpontok

Jegyárak

  • 6900 Ft
  • 7900 Ft
  • 9900 Ft
  • 11900 Ft
  • 14900 Ft

LEÍRÁS

GALÉRIA

Az előadáson rengeteg dal, sok meglepetés és persze nevetés vár rád!

Ha nem akarsz lemaradni, a nagy találkozásról Peppa malaccal és barátaival, foglald le helyed még ma a magyar turné valamelyik előadására az alábbi városokban:

2022. dec 26  Debrecen – Főnix Aréna
2022. dec 27  Győr – Egyetemi Csarnok
2022. dec 28  Budapest - BOK csarnok
2022. dec 30  Szeged – Pick Aréna
2022. dec 31  Pécs - Lauber Dezső csarnok
2023. Jan 1.   Veszprém Aréna

Korhatár nélküli gyermek előadás!

Házirendünk értelmében a jegyvásárlás minden korosztály számára kötelező.