.

Rendezvény részletes nézet

Cím: SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!
Helyszín: Skylandpark Budapest, 2011 Budakalász, Omszk park 1.
Leírás:

A SkyLandpark Budapest trambulin- és élménypark 3500 m2-en nyújt remek kikapcsolódást gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. A kisebbek 4 éves kortól a négyemeletes játszóvárban közel 13 féle játékot próbálhatnak ki, a család többi tagja pedig további 11 különleges trambulinos játékon tesztelheti ügyességét.

A helyszín céges rendezvények, vagy csapatépítő programok kiváló otthona is lehet, hisz a játéktéren túl egy rendezvényterem is várja az érdeklődőket. Különleges, izgalmas, egyben biztonságos és hatósági szabványoknak megfelelő játékok, közel 120 trambulin, pénztárca- és családbarát, könnyű megközelíthetőség, akár 200 fő befogadására is alkalmas, három szülinapi ház, kiváló rendezvényhelyszín. Élmény és szórakozás az egész családnak! Ez a SkyLandpark Budapest!

A Skylandpark Budapest Élményparkba 0-4 éves korig ingyenes a belépés - nem kell belépőjegyet váltani (felnőtt kísérettel). 4-8 éves korú gyermek csak felnőttel együtt válthat aktív belépőjegyet (2 SMALL IN jegy áráért), azaz egyedül még nem ugrálhat és játszhat biztonsági okokból. 8 éves kor felett ALL IN (felnőtt) belépőjegy szükséges, azaz EGYSÉGESEN minden kedves aktív (ugráló, játszó) gyermek vagy felnőtt vendégünk részére. A nem ugráló kísérők belépése ingyenes. A kísérők a trambulinpark játékait nem használhatják, de a Food Cornerben szívesen látjuk őket!

Képek:
Időpontok:
2019.12.31 10:00
Jegyárak:
11100 Ft 4 fő
3000 Ft 1 fő
5700 Ft 2 fő
8400 Ft 3 fő
.